BAT - Service pentru SMART TabbyBoo®

 

Cu bucurie va anuntam ca pentru clientii BAT care au achitionat o tableta pentru copii SMART TabbyBoo®, exista BAT – Service, un beneficiu garantat si sigur.

Pentru noi, BAT- Service este ca o clinică medicală cu servicii incluse, unde îți poți ”vindeca” tableta.

După ce este tableta este preluata (fizic și în sistemul informatic) spre „tratarea” defectului semnalat de posesor, urmeaza procesul din Service care este unul complex, implica verificarea tabletei cu cele mai noi și performante echipamente, aducerea acesteia la conformitate prin repararea sau inlocuirea pieselor care manifesta defect și actualizarea software-ului, conform specificațiilor primite de la producator.

Odată finalizat procesul de reparație, tableta ajunge în grija unei echipe de tehnicieni, care o re-testează pentru a se asigura ca funcționalitatea a fost restabilita. În acest fel ne asiguram ca fiecare produs trece prin aceasta testare și este verificat.

Achizitionarea unei tablete este o investitie importanta, de aceea trebuie sa apelati la un comerciant de incredere, care sa ofere garantie si service. Tinand cont de acestea Best Alternative Technologies va sprijina, prin service-ul autorizat, cu urmatoarele:

  • inlocuire display/touchsreen
  • inlocuire acumulator sau up-grade acumulator
  • inlocuire placa  de baza
  • inlocuire butoane laterale, camera, difuzoare, alte piese modulare mici
  • constatare defectiune (deviz tehnic de specialitate)
 In cazul in care aveti o tableta SMART TabbyBoo® de ”vindecat” trimiteti un e-mail cu solicitarea dvs. catre adresa: service@tabletecopii.ro
 Program de lucru service autorizat Bucuresti de la ora 10:00 – 19:00 de luni pana vineri si sambata de la ora 10:00 – 14:00