Dragă client,
 
Iți mulțumim pentru achizitionarea si utilizarea produselor SMART TabbyBoooooo 🙂
 

GARANTIE

Toate produsele comercializate de Best Alternative Technologies beneficiaza de garantie de conformitate pentru o perioada de 12 luni  pentru persoane  juridice si 24 luni pentru persoane fizice de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Atentie: Folositi DOAR incarcatorul produsului! Daca folositi alt incarcator riscati sa ardeti placa de baza a tabletei si sa distrugeti bateria, iar in acest caz pierdeti garantia!

Pentru produsul în garanție, vânzătorul oferă servicii gratuite pentru repararea produsului către cumpărător daca sunt defectiuni de fabricatie, cumpărătorul trebuie să suporte costul de transport.
Pentru produsul care isi pierde garanția in cazul folosirii defectuase conform indicatiilor de mai sus, cumpărătorul trebuie să suporte costul de transport si de reparație.
Compania noastră și rețeaua sa afiliată a service-ului de reparații autorizate nu sunt responsabile pentru compensarea pierderilor directe sau indirecte în procesul de utilizare sau reparatie.
Pastrați cu grijă garantia din cutia tabletei impreuna cu factura de achizitie!
 
Pentru orice defectiuni ale tabletelor in garantie sau postgarantie va oferim prin contractul pe care il avem cu service-ul autorizat urmatoarele:

  • inlocuire display/touchsreen
  • inlocuire acumulator sau up-grade acumulator
  • inlocuire placa  de baza
  • inlocuire butoane laterale, camera, difuzoare, alte piese modulare mici
  • constatare defectiune (deviz tehnic de specialitate)

RETUR

Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, “Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.” Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere/renuntare/returnare.
 
Art. 14, Alin. 3 din aceasi lege mai sus mentionata spune astfel: “Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultate din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.”
 
Best Alternative Technologies SRL recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta/protectie din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor mai sus mentionate.
 
Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, “Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract” folosind procedura de retur: – pasul 1: Se completeaza formularul de retur
– pasul 2: pasul 2: Se trimite produsul in atentia Departamentului Service. Returnarea se poate face direct la sediul Best Alternative Technologies SRL, prin cuierat.
 
In colet trebuie sa existe o copie de pe factura de achizitie sau cererea de retur (cererea de retur printata) pentru a putea identifica comanda de provenienta.
 
Best Alternative Technologies SRL va returnarea banii produsului doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului.