logoblog
about-us_section_01_1

Despre SMART TabbyBoo®

SMART TabbyBoo®este un brand nou, pe care noi, Daniela si Raul, doi parinti entuziasti, l-am creat pentru parintii care impartasesc acelasi spirit si aceleasi valori ca si noi. A fi parinte modern este complicat, fiecare zi aducand noi provocari, stres, incertitudini si… foarte multa bucurie.

Am realizat brandul SMART TabbyBoo® pentru a ajuta parintii sa creeze momente fericite alaturi de micutii lor.

SMART TabbyBoo® a luat nastere odata cu venirea pe lume a baietelului nostru Vlad, care a devenit imediat si sursa noastra de inspiratie.

SMART TabbyBoo® a aparut ca o urmare fireasca a nevoilor pe care le-am intampinat cu trecerea timpului si a situatiilor prin care trec toti parintii in astfel de imprejurari,

Am avut dorinta de a oferi copilului nostru siguranta, confort si calitate, cautand in acelasi timp si un pret echitabil, accesibil unei familii tinere.
Prin urmare, ne-am inspirat din toate experientele traite de noi (si de alti parinti), ne-am folosit creativitatea si am adaugat un strop de dragoste, pentru a crea SMART TabbyBoo®, a carui filozofie este: „Un brand util, vesel si accesibil, pentru o viata mai frumoasa atat pentru copii, cat si pentru parinti, urmarind ca valori de baza: siguranta, confortul, design-ul vesel, prietenos si pretul corect”.

cloud_2

Parerile clientilor!

Solicitam feedback, pareri si comentarii pe care le acceptam si la care raspundem de fiecare data.